Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink:

  • Árajánlat készítés: személyre szabott ajánlatainkban neves gyártók termékeit használjuk, az Ön igényeihez alakítva.
  • Teljes körű ügyintézés: cégünk vállalja a tervezéstől a pályázatíráson keresztül, a szolgáltatóval való ügyintézésen át a kulcsrakész telepítést.

Kisokos

Napelem
A napelem technológia a napsugarak, pontosabban, a bennük lévő hőenergia hasznosításán alapul. A rendszer környezetbarát módon állít elő hőenergiát, melyet egy inverter segítségével átalakítja villamos energiává, azaz árammá. A rendszerek telepíthetőek tetőre, lapostetőre, vagy akár földre is.Megbízható beszállítóink a napelem panelekre általában 10 év teljes körű, 25 év teljesítmény garanciát, inverterekre általában 10 év garanciát vállalnak.

Hőszivattyú
A hőszivattyús technológia a levegőből vagy földből(talajvíz, földhő) nyert energia felhasználásán alapul. A hőszivattyú egy olyan kalorikus gép, amely arra szolgál, hogy az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből hőt vonjon ki és azt egy magasabb hőmérsékletű helyre szállítsa. Az így nyert energia felhasználható fűtésre, melegvíz előállítására.

Klíma
Az inverteres klíma működésének a lényege, hogy a hűtő kompresszor fordulatszámát a megfelelő hűtési vagy fűtési hő termeléshez, azaz a hőigényhez igazítja.  A régi on-off klímákkal szemben hatalmas előnye, hogy kevesebb áramot fogyaszt és sokkal csendesebb, mint a társai. Inverteres split klímák mellett telepítünk, duál, triál vagy kazettás készülékeket is.