Rólunk

Cégünk egyéni vállalkozásként indult még 2006-ban. A kezdetektől arra törekedtünk, hogy megbízható, hosszú távú megoldást kínáljunk partnereink számára, mind a napelemes rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások terén, gondolva itt a klímaberendezések hűtő-fűtő tulajdonságára, vagy különböző teljesítményű hőszivattyúk kiépítésére.

Napelemes rendszerek kivitelezésével és teljeskörű ügyintézésével foglalkozunk, ezzel megkönnyítve a partnereink dolgát. Ezen rendszerek segítségével ügyfeleink nemcsak a környezetüket védik, hanem ami minden ember számára az egyik legfontosabb, pénztárcabarát megoldást is nyújtanak.

Szakembereinknek és a technikai fejlődésnek köszönhetően leendő Ügyfeleink számára megbízható, pontos és gyors szolgáltatást nyújtunk a kisebb napelemes rendszerektől a komplex energetikai megoldások területén.

Megbízható szakemberekből álló csapatunk 15 év távlatában rengeteg rendszert telepített országszerte. Szerelőink minden tetőtípuson biztonsággal, gyorsan és kiváló minőségben végzik munkájukat, villanyszerelőink pedig a rendszerek telepítéséhez szükséges összes végzettséggel és jogosultsággal rendelkeznek.

Számunkra az a fő, hogy az elvégzett munkával a Vevő elégedett legyen. A telepítéseket pontos, ingyenes helyszíni felmérés előzi meg, ahol minden szükséges információról tájékoztatjuk a leendő ügyfeleket, hogy a számukra legoptimálisabb rendszert tudják választani.

A Z-Design Klímasol Kft.